Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ, ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΒΑΛΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ


Η συνάντηση της Παρασκευής ξεκίνησε με πολύ ενέργεια και διάθεση για ακροβατικά. Έτσι λοιπόν, το σχοινί δεν άργησε να φανεί και οι διαγωνισμοί έδιναν και έπαιρναν. Στόχος να μην ακουμπήσουμε το σχοινί ούτε στο ελάχιστο με το σώμα μας. Η προσπάθεια σε συνδυασμό με τα γέλια των παιδιών μόνο διασκέδαη θα μπορούσαν να φέρουν. Δεν σταματήσαμε όμως εκεί. Αφού η δραστηριότητα τους άρεσε σκαρφιστήκαμε και άλλες παραλλαγές κ το παιχνίδι απόκτησε νέο ενδιαφέρον.


 Η φαντασία τους πήγε κι άλλα βήματα πιο πέρα και ξάφνου μας ανακοίνωσαν πως θέλουν να κάνουν αγώνες με γαϊδουράκια και φυσικά δεν άργησαν να λάβουν τις ανάλογες θέσεις και να παίξουν μέχρι να λαχανιάσουν.


    

Μετά απο τόση ενέργεια που καταναλώσαμε περάσαμε σε κάτι πιο ήρεμο. Καταπιαστήκαμε με ένα   εκπαιδευτικό ελληνοαγγλικό παιχνίδι που μας έβαλε σε σκέψη ώσπου να κατορθώσουμε να το συναρμολογήσουμε με επιτυχία.






      Η ζωγραφική φυσικά είχε την τιμητική της μα όχι στο τραπέζι, αλλά στον τοίχο αυτή τη φορά. Η έμπνευσή τους όπως παντα ζωηρή και οι τοιχογραφία τους στολίδι για το χώρο μας.

Όπως είναι λογικό η ενέργειά μας αναπληρώθηκε γρήγορα και η διάθεση για χορό επανήλθε. Αυτή τη φορά όμως για κατι διαφορετικό.Τα μικρά μας καλλιτεχνάκια χορέψαν βιεννέζικο βάλς με το δικό τους μοναδικό τρόπο και εμείς απλώς τα καμαρώσαμε και νιώσαμε υπέροχα που καταφέραμε να γεμίσουμε μιάμιση ώρα απο την καθημερινότητά τους για τα ψυχαγωγήσουμε και να τα βοηθήσουμε να εκτονωθούν.         
                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου