Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΡΟΤΑΣΗ

"ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ  ΚΥΒΟΥΣ"

Η εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών των Εκδόσεων Ψυχογιός μας παρουσιάζει το νέο και πολύ πρωτότυπο παιχνίδι "Διαβάζω και παίζω με κύβους". Μας συστήνει μια νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι, που έχει σαν στόχο να φέρει το παιδί σε επαφή από πολύ νωρίς με τον κόσμο της γνώσης μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, φυσικά με απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο.
Το κουτί περιλαμβάνει σκληρόδετο εικονογραφημένο βιβλίο καθώς και δέκα σκληρόδετους χαρτονέ κύβους διαφορετικών μεγεθών και παραστάσεων.
Στόχος είναι μαζί με το παιδάκι μας να διαβάσουμε το βιβλίο και στη συνέχεια να τοποθετήσουμε τους δέκα κύβους τον έναν πάνω στον άλλον, για να φτιάξουμε έναν εντυπωσιακό πύργο.
Μέσω του παιχνιδιού το παιδί μαθαίνει τα σχήματα, τους αριθμούς, τα ζώα, τα χρώματα, τις πρώτες του λέξεις, τα μεγέθη και πληροφορίες για τη φύση. Εξασκείται στις ακολουθίες από το μικρότερο στο μεγαλύτερο και αντίστροφα, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει να κάνει τόσο ταξινομήσεις, όσο και ομαδοποιήσεις των κύβων ανά θέμα και εικόνα.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του λόγου, τον συντονισμό των κινήσεων ματιών-χεριών, καθώς και την κατάκτηση των εννοιών του μεγέθους.
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι που μπορεί το παιδί μόνο του να το ανακαλύψει, χωρίς την παρέμβαση του γονέα, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αίσθημα ανεξαρτησίας.
Απευθύνεται σε παιδιά από 1 έτους και πάνω και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου