Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

"ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ"

"Η θεία Μνήμη ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη για τη μικρή της ανιψιά την Τύχη. Αποφασίζει λοιπόν να παραγγείλει βιβλία για τους προσκεκλημένους της από τον κύριο Φωτεινό, μια τούρτα παγωτό από την κυρία Τζένη και χυμούς και μπαλόνια από το παντοπωλείο της κυρίας Λίας. Για να οργανώσει καλύτερα το πάρτι, χρησιμοποιεί μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή και συνεννοείται (ή τουλάχιστον προσπαθεί να συνεννοηθεί) γραπτώς με τους τρεις ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
Όμως, η θεία Μνήμη είναι αρκετά δημοφιλής συγγραφέας και αυτό την καθιστά στόχο στο Διαδίκτυο. Χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, η επικοινωνία της με τους τρεις καταστηματάρχες δεν είναι ασφαλής και γι΄αυτό φταίει ο άτακτος Ενρίκε. Ο Ενρίκε, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή της θείας Μνήμης, δίνει άλλη τροπή στα σχέδια του πάρτι και η θεία βλέποντας τις αλλαγές ψάχνει...για την ερμηνεία!
Μαθαίνουμε τις βασικές αρχές των δεδομένων, γνωρίζουμε τους σοβαρούς κινδύνους του Διαδικτύου και συμβουλευόμαστε τρόπους για την ασφαλέστερη διαδικτυακή επικοινωνία."

Συγγραφέας: Αριάδνη Δάντε
Εικονογράφηση: Τάνια Πεχλιβανίδου
Εκδόσεις: Τσιπούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου